Åpningstider jula 2017

Vi har stengt i mellomjula. Siste åpningsdag før jul er fredag 22. desember. Fra og med tirsdag 2. januar har vi vanlige åpningstider. Skulle noen ha behov for hjelp i jula er det flere klinikker i området som har åpent mer eller mindre som vanlig i ukedagene i mellomjula. Ved behov for akutthjelp utenfor åpningstid henviser vi til Smådyrvakt i Trøndelag på telefon 90810100.

Vi ønsker alle våre kunder en strålende jul!

Endret åpningstid fredag 15. desember 2017

Fredag 15. desember 2017 stenger vi kl 12 pga personalmøte. Beklager ulempen dette måtte medføre.

Åpningstider påska 2017

Siste åpningsdag før påske er fredag 7. april. I påskeuka har vi stengt. Skulle du trenge hjelp er det flere klinikker i området som har åpent hverdagene i påskeuka. Utenfor ordinær åpningstid kan vakthavende veterinær hos Smådyrvakt i Trøndelag nås på 90810100. Vi har åpent igjen som vanlig fra og med tirsdag 18. april kl 08:00.

Ønsker alle våre flotte to- og firbeinte kunder en riktig så fin og skade- og sykdomsfri påske! :)

Tannkampanje november 2017

I november FEIRER vi vårt NYE TANNROM!

Vi har helt siden oppstarten for 6 år siden hatt mye fokus på tenner og har alltid tilbudt tannhelsetjenester av høy kvalitet. En del av utstyret på det gamle tannrommet blir med oss videre, men vi har også gjort noen oppgraderinger. Blant annet har vi et splitter nytt tannbord med vannbåren varme som vil sikre god opprettholdelse av kroppstemperatur mens dyret ditt ligger i narkose.

For å lese mer om tannrommet kan du følge denne linken: http://svebergdyrehospital.no/index.php/om-oss/klinikken/tannbehandling-og-skyllebord. (Bilder kommer etterhvert)

For å lese mer om hvordan vi utfører tannbehandlinger kan du følge denne linken: http://svebergdyrehospital.no/index.php/tjenester/tannbehandling. (Bilder kommer etterhvert)

I kampanjeperioden vil vi ha følgende TILBUD:

GRATIS TANNSJEKK hos dyrepleier (PS. Dette tilbyr vi også ellers i året)

15% rabatt på TANNRENS

15% rabatt på TANNRØNTGEN

15% på alt av TANNHELSE PRODUKTER (tannkoster, tannpasta ol)

Alle som er innom til tannbehandling vil få med infoskriv om tannhelse og tannpuss, samt en liten GAVE til hunden eller katten sin. Vi vil i løpet av kampanjeperioden forsøke å poste en del info om tenner og tannhelse, så følg med på facebook siden vår.

Ledige stillinger

Hos Sveberg Dyrehospital har vi for tiden 3 ledige stillinger: en for daglig leder, en for autorisert dyrepleier/rehabiliteringsterapeut og et vikariat for autorisert dyrepleier/rutinert assistent.

For mer info om stillingene kan du se her:
Autorisert dyrepleier/rehabiliteringsterapeut
Vikariat autorisert dyrepleier/rutinert assistent

Søknadsfrist for alle stillingene er 1. mars 2017. Søknader blir vurdert fortløpende og ansettelser kan gjøres før fristen om riktig kandidat dukker opp.