Åpningstider jula 2019

Vi har vanlige åpningstider til og med mandag 23. desember. I mellomjula har vi stengt. Vi er tilbake som normalt torsdag 2. januar kl 08:00.

Skulle uhellet være ute og dyret ditt skulle trenge veterinærhjelp i mellomjula, er det flere klinikker som har åpent hverdagene i mellomjula. Det er også veterinær å nå 24/7 hos Smådyrvakt i Trøndelag på 908 10 100.

Ønsker alle våre to- og firbeinte kunder en riktig god (og skade- og sykdomsfri!) jul!

Åpningstider påska 2019

Siste åpningsdag før påske er fredag 12. april. I påskeuka har vi stengt. Vi er tilbake igjen som normalt  fom tirsdag 23. april.

Det er alltid veterinær å treffe hos Smådyrvakt i Trøndelag på 908 10 100 om noen skulle trenge akutthjelp i påska. Det er også flere klinikker i området som har åpent hverdagene i påskeuka.

Ønsker dere alle ei riktig god påske

Endret åpningstid fredag 7. desember 2018

Fredag 7. desember stenger vi kl 12:00 pga internt møte og påfølgende julebord.

Åpningstider i forbindelse med jula 2018

Vi har vanlige åpningstider tom fredag 21/12. I mellomjula har vi stengt og åpner igjen med vanlige åpningstider fom onsdag 2/1. Det er veterinær tilgjengelig 24/7 hos Smådyrvakt i Trøndelag på telefonnummer 90810100. Ellers er det flere klinikker i området som har tilnærmet normale åpningstider i ukedagene i mellomjula.

Erfaringsmessig pleier vi å ha stor pågang uka før og etter jul. Vi gjør alltid det vi kan for at alle som ønsker time skal få det, men det kan være lurt å være ute i god tid med timebestillinger for disse ukene.

Vi ønsker alle våre kunder og følgere en riktig god adventstid, jule- og nyttårsfeiring!

BLACK FRIDAY TILBUD

På BLACK FRIDAY ønsker vi på Sveberg Dyrehospital å sette fokus på noe du faktisk burde bruke penger på; nemlig å KASTRERE og ID-MERKE katta di. Vi er derfor med på Dyrebeskyttelsens Black Friday-kampanje.

I uke 47 (19. - 23. november) ønsker vi å sette fokus på viktigheten av kastrering og ID-merking av katter!

Vårt BLACK FRIDAY TILBUD er derfor 200 kroner i rabatt på kastrering for alle katter (gjelder både hann- og hunnkatter) som blir ID-merket i forbindelse med inngrepet eller som allerede er ID-merket. Bestilling av timen må skje i løpet av uke 47, og timen må settes opp innen utgangen av 2018.

Vi oppfordrer alle som ikke allerede har kastrert og ID-merket katten sin til å bruke pengene på noe fornuftig på Black Friday og benytte seg av dette tilbudet

For mer info eller bestilling av time kontakt oss på 72606050 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.