Kampanje Kastrering i mars og april 2018

Nå er våren her, og kattene blir våryre. Dette betyr at hunnkattene igjen vil komme i brunst og at det utover våren vil fødes mange uønskede kattunger. Disse vil kanskje ikke få et godt hjem og ender ofte til slutt opp som hjemløse. Vi på Sveberg Dyrehospital ønsker å bidra til å unngå dette og vil derfor ha kampanjepriser på kastrering av både hunnkatt og hannkatt i mars og april i håp om at flere  velger å kastrere kattene sine.

Det å kastrere katten har mange fordeler, ikke bare for katten, men også for deg som eier og naboene dine. Les mer om dette her. På Sveberg Dyrehospital bruker vi en spesiell teknikk når vi kastrerer hunnkatter. Dette gjør at vi får et veldig lite snitt på ca 1 cm. Såret sys med innvendige sting som går i oppløsning av seg selv. Pga det lille snittet er det ikke nødvendig med verken halskrage eller body etter inngrepet og katten kommer seg veldig fort. For mer info og bilder av en kastrering av hunnkatt se her.

I hele mars og april tilbyr vi:

• Alle som kastrerer får med:
      • Gratis prøve på fôr tilpasset kastrerte katter (verdi ca kr 50,-)
      • Katteleke
      • 6 kg med EverClean kattesand (verdi ca kr 160,-, 1 kattesand per husstand, så langt lageret rekker)
    • Ved samtidig vaksine, chip og/eller ormekur tilbyr vi redusert pris også på dette.
    • Kampanjepris på kastrering av både hunnkatt og hannkatt*:
      • 1883,- for hunnkatt
      • 1055,- for hannkatt

*VetPlan kunder får sine 10% rabatt i tillegg til kampanjerabatten.

Åpningstider jula 2017

Vi har stengt i mellomjula. Siste åpningsdag før jul er fredag 22. desember. Fra og med tirsdag 2. januar har vi vanlige åpningstider. Skulle noen ha behov for hjelp i jula er det flere klinikker i området som har åpent mer eller mindre som vanlig i ukedagene i mellomjula. Ved behov for akutthjelp utenfor åpningstid henviser vi til Smådyrvakt i Trøndelag på telefon 90810100.

Vi ønsker alle våre kunder en strålende jul!

Tannkampanje november 2017

I november FEIRER vi vårt NYE TANNROM!

Vi har helt siden oppstarten for 6 år siden hatt mye fokus på tenner og har alltid tilbudt tannhelsetjenester av høy kvalitet. En del av utstyret på det gamle tannrommet blir med oss videre, men vi har også gjort noen oppgraderinger. Blant annet har vi et splitter nytt tannbord med vannbåren varme som vil sikre god opprettholdelse av kroppstemperatur mens dyret ditt ligger i narkose.

For å lese mer om tannrommet kan du følge denne linken: http://svebergdyrehospital.no/index.php/om-oss/klinikken/tannbehandling-og-skyllebord. (Bilder kommer etterhvert)

For å lese mer om hvordan vi utfører tannbehandlinger kan du følge denne linken: http://svebergdyrehospital.no/index.php/tjenester/tannbehandling. (Bilder kommer etterhvert)

I kampanjeperioden vil vi ha følgende TILBUD:

GRATIS TANNSJEKK hos dyrepleier (PS. Dette tilbyr vi også ellers i året)

15% rabatt på TANNRENS

15% rabatt på TANNRØNTGEN

15% på alt av TANNHELSE PRODUKTER (tannkoster, tannpasta ol)

Alle som er innom til tannbehandling vil få med infoskriv om tannhelse og tannpuss, samt en liten GAVE til hunden eller katten sin. Vi vil i løpet av kampanjeperioden forsøke å poste en del info om tenner og tannhelse, så følg med på facebook siden vår.

Endret åpningstid fredag 15. desember 2017

Fredag 15. desember 2017 stenger vi kl 12 pga personalmøte. Beklager ulempen dette måtte medføre.

Åpningstider påska 2017

Siste åpningsdag før påske er fredag 7. april. I påskeuka har vi stengt. Skulle du trenge hjelp er det flere klinikker i området som har åpent hverdagene i påskeuka. Utenfor ordinær åpningstid kan vakthavende veterinær hos Smådyrvakt i Trøndelag nås på 90810100. Vi har åpent igjen som vanlig fra og med tirsdag 18. april kl 08:00.

Ønsker alle våre flotte to- og firbeinte kunder en riktig så fin og skade- og sykdomsfri påske! :)