Ledig stilling for veterinær

Sveberg Dyrehospital åpnet i oktober 2011 og ligger i Malvik kommune mellom Stjørdal og Trondheim. Helt siden oppstarten har vi vært opptatt av å levere dyrehelsetjenester av meget høy faglig kvalitet og samtidig yte god service til våre kunder. I tillegg til vanlige dyrehelsetjenester har vi satset spesielt på kirurgi, halthetsutredninger, sportsmedisin, bildediagnostikk og rehabilitering og fysioterapi. Vi utfører det meste av kirurgi, blant annet avansert ledd-, bein og ryggkirurgi. Vi har artroskopi- og laparoskopi utstyr, utstyr til endoskopi, digitalt røntgenutstyr, ultralyd, blodlab mm. Pr i dag sysselsetter klinikken tre veterinærer, tre autoriserte dyrepleiere, hvorav en i all hovedsak jobber med fysioterapi, fire klinikkassistenter og en vaktmester. På grunn av stadig økende oppdragsmengde ønsker vi nå å utvide staben med ytterligere en veterinær, fortrinnsvis med erfaring med eller interesse for avansert kirurgi.

Ledig stilling for veterinær

• Ønsker du å jobbe i et trivelig arbeidsmiljø med spennende og varierte arbeidsdager?
  • Ønsker du mulighet til å utvikle deg faglig ved deltakelse på kurs og etterutdanning?
  • Synes du kontakten med dyreeiere og god service er en viktig del av arbeidet?
  • Ønsker du å jobbe i en klinikk som er i stadig utvikling og ekspansjon?

Kvalifikasjoner

Du er en faglig engasjert og dyktig veterinær med høy arbeidskapasitet og evne til å jobbe strukturert og effektivt samtidig som du er hyggelig og imøtekommende ovenfor våre kunder. Har du erfaring med eller interesse for å utvikle deg innenfor mer avansert kirurgi så er dette en stor fordel. Andre kanidater oppfordres imidlertid også til å søke. Faglige ambisjoner er en stor fordel uansett hvilket fagområdet disse ligger innenfor. For veterinærkirurg vil stillingen inneholde mye kirurgi og meget gode muligheter for faglig utvikling. Arbeidsoppgaver vil ellers kunne tilpasses søkers kvalifikasjoner og interesseområder. Søker må beherske norsk (eller svensk) godt både skriftlig og muntlig.

Egenskaper

Du er faglig engasjert og ønsker å utvikle deg i faget, samt har evne til å jobbe strukturert og effektivt både selvstendig og i team. Du er hyggelig og imøtekommende overfor våre kunder, og genuint interessert i dyr og dyrehelse. Du ønsker å være med på å utvikle klinikken videre.

Vi tilbyr

Vi har fokus på et hyggelig arbeidsmiljø og gode arbeidsvilkår. Alle ansatte vil få mulighet til å delta på kurs og etterutdanning. Klinikken følger arbeidstidsbestemmelser og vilkår fastsatt i tariffavtalen, men har egen lønnsstige som ligger godt over minstelønnssatsene i tariffen, samt har egne, fastsatte lønnstillegg for etterutdanning.

Klinikken deltar i et vaktsamarbeid for smådyr. Deltagelse i vakten forutsettes.

Stillingsprosent kan ligge på 80-100%. Tiltredelse etter avtale.

Søknadsfrist 29. november. Søknader vil vurderes forløpende, og om riktig kandidat dukker opp vil ansettelser kunne gjøres før søknadsfristen.

For spørsmål om stillingen ta kontakt med daglig leder Nicholas Morgan på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon +47 419 30 553.

Søknad med CV og referanser sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.