Telefon: 72 60 60 50
Mandag og Torsdag: 8:00 - 18:00
Tirsdag og Onsdag: 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 15:00
Veterinærvakt

Ansatte

Veterinærer

Nicholas Morgan - Veterinær, Daglig leder og Faglig ansvarlig

Nicholas ble uteksaminert fra Norges veterinærhøgkole i 2006. Etter endt utdannelse jobbet han flere år ved Kristiansand dyreklinikk før han startet Sveberg Dyrehospital sammen med Sunniva i 2011. Hovedinteresseområder er kirurgi, halthetsutredninger, sportsmedisin og bildediagnostikk. Innenfor kirurgi utfører han det aller meste fra bløtvevskirurgi til avansert ledd-, bein- og ryggkirurgi. I 2015 ble Nicholas ferdig med etterutdanning i veterinær kiropraktikk ved "International Academy of Veterinary Chiropractic" (IAVC) i Sittensen, Tyskland. I tillegg til sine spesialfelt har Nicholas gjennom mange år opparbeidet seg bred poliklinisk erfaring. Nicholas er ekstremt nøye og opptatt av å gjøre en god jobb og du kan være trygg på at ditt dyr får den beste behandling uavhengig av art, rase og problem.

Nicholas har avtale med NKK om røntgen for HD, AD, spondylose og kneleddsartrose hos boxer og røntgenundersøkelse av ryggsøylen hos dachshunder, samt avtale med NKK om undersøkelse for patellaluksasjon. Han er dessuten en av få veterinærer i Norge som er sertifisert til å utføre PennHIP undersøkelser av hofteledd.

Nicholas sitter i veterinærkomiteen i Norges hundekjørerforbund, er medlem i "International Sled Dog Veterinary Medical Association" (ISDVMA) og har vært løpsveterinær i alle hundekjøringsgrener; langdistanse, mellomdistanse, sprint, nordisk og barmark. Han er i tillegg ivrig hundekjører selv og trener og konkurrerer med sine vorsteh i nordisk stil og barmark hundekjøring.

Utdanning/kurs

Solveig S. Aaknes - Veterinær

Solveig ble uteksaminert fra Norges veterinærhøgskole i 2011. Etter endt utdannelse jobbet hun ved Strinda Smådyrklinikk før hun begynte ved Sveberg Dyrehospital i januar 2013. Solveig er en allsidig veterinær med bred poliklinisk erfaring. I tillegg er hun spesielt interessert i reproduksjon, obstetrikk og tenner. Hun er imøtekommende og engasjert i arbeidet sitt og sørger for at både eiere og pasienter føler seg trygge og godt ivaretatt. Solveig er lidenskapelig opptatt av hundetrening og jobber også som instruktør ved hundeskolen Sportshunder. Hjemme har hun fire korthårete vostehhunder, driver oppdrett og sitter i avlsrådet i vorstehhundklubben. Solveig er ivrig jeger og konkurrerer med hundene på jaktprøver, apportprøver og utstilling.

Solveig har avtale med NKK om røntgen for HD og AD.

Utdanning/kurs

Andrea Bodd Jenssen - Veterinær

Andrea ble uteksaminert fra Szent Istvan University i Budapest i 2013. Hun har tidligere jobbet ved flere forskjellige klinikker, blant annet Trøndelag dyreklinikk, og har opparbeidet seg variert erfaring innen smådyrpraksis. Andrea begynte hos oss i august 2015. Andrea er en engasjert veterinær som hele tiden er opptatt av å holde seg faglig oppdatert. Hun bruker god tid på hver enkelt pasient og legger stor vekt på å få en god dialog med eier for få en så optimal oppfølging som mulig. Andrea er spesielt interessert i indremedisin og tar for tiden en del etterutdanning innenfor dette feltet. Hjemme har Andrea en Portugisisk Vannhund.

Andrea har avtale med NKK om røntgen for HD og AD.

Utdanning/kurs

Sanne Iselin Mellembakken - Veterinær

Sanne begynte hos oss i et vikariat i juni 2017. Hun har sin veterinærutdannelse fra Universitetet i Nordland og University of Veterinary Medicine i Kosice, Slovakia. Sanne er veldig blid og imøtekommende og har et godt håndlag med dyr, i tillegg til at hun er faglig dyktig. Hun gjør alltid sitt beste for at både to og firbeinte skal få den beste service og behandling.

Dyrepleiere

Sunniva Morgan - Autorisert dyrepleier og Rehabiliteringsterapeut

Sunniva ble uteksaminert fra Norges veterinærhøgskole våren 2006. Fram til våren 2011 var hun ansatt ved Kristiansand dyreklinikk. Hun har allsidig erfaring innen de fleste arbeidsområder som dyrepleier og har tidligere jobbet mye med anestesi, røntgen og inneliggende pasienter. Rehabilitering og fysioterapi (spesielt manuell terapi), fysisk trening av hund, skadeforebygging og sportsmedisin er hennes hovedinteresser og hun har omfattende etterutdanning og over 10 års erfaring innenfor feltet. Sunniva er også veldig interessert i sårbehandling og er gjerne den som er ansvarlig for oppfølging av sår og bandasjeskift av våre pasienter. Ernæring er også et fagfelt hun har utvidet kompetanse på. Sunniva har hatt mange forskjellige dyr oppigjennom årene; alt fra hest til vandrendepinner. Nå har hun tre vorstehre og en katt, og mye av fritiden går med til hundekjøring, turer og trening av hundene. Sunniva har bloggen og facebooksiden "Sprek Hund" hvor hun skriver om aktive hunder, fysisk trening av hund, skadeforebygging og rehabilitering. Hun har også et nyhetsbrev som omhandler samme tema, og som kommer ut 4 ganger i året. Ønsker du å motta nyhetsbrevet kan du sende klinikken en mail.

Sunniva er medlem av Norsk dyrepleier- og assistentforening (NDAF) og International Association for Veterinary Rehabilitation and Physical Therapy (IAVRPT). 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utdanning/kurs

Hanne Cecilie Fiskå - Autorisert dyrepleier

Hanne fullførte dyrepleierstudiet ved Hansenberg i Danmark i oktober 2010. Hun kommer opprinnelig fra Stavanger og har siden 2006 jobbet på dyreklinikk i Bergen før, under og etter studiet. Hun har jobbet hos oss siden februar 2013. Hanne har god kunnskap innen de fleste områder på klinikken og er spesielt interessert i anestesiovervåkning og smertebehandling i tillegg til pleie og assistanse av operasjonspasienter. Hun har stor omsorg for pasientene på klinikken og er opptatt av å gjøre en grundig jobb.

Hjemme har hun en Staffordshire Bull Terrier-tispe og bruker det meste av fritiden sin på hund og friluft.  

Utdanning/kurs

Aud Vang Melting - Autorisert dyrepleier

Aud ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2001 og er en meget rutinert dyrepleier. Hun har jobbet hos oss siden høsten 2016. Hun har variert erfaring som dyrepleier og har jobbet ved flere forskjellige smådyrklinikker både her i Trøndelag og på Østlandet. Aud er en rutinert allrounder og har god kontroll på det aller meste av oppgaver på klinikken. Hun er imidlertid spesielt interessert i tenner og tannbehandling og er dessuten ofte å finne på operasjonssalen. Aud har hatt mange forskjellige dyr oppigjennom årene, men deler nå husrom med en katt.

 

Marianne Wikdahl - Autorisert dyrepleier

Marianne har en Bachelor of Science (Hons) i Veterinary Nursing og Practice Administration fra University of Bristol i 2011. Under studiet hadde hun praksis på Langford Veterinary Services som er det største henvisnings hospitalet i Sør-Vest England. Her fikk hun variert arbeidserfaring innen de fleste arbeidsområder som dyrepleier. Fra 2012 og frem til Marianne begynte hos oss i 2017 jobbet hun på Calgary North Veterinary Hospital & Emergency Services i Canada. Her fikk hun meget god erfaring innenfor akuttmedisin, anestesi, smertebehandling, intensivbehandling, prøvetaking og labarbeid, samt pleie av inneliggende pasienter både ved kirurgisk og medisinsk avdeling. Hun jobbet også med eksotiske dyr og har god erfaring med behandling av både kanin, gnager, fugl, reptiler og amfibier. Vi er veldig glade for å ha en dyrepleier med så bred erfaring med i teamet vårt.

Assistenter

Ingvild Tronsmo - Dyrlegesekretær

Vi ble først kjent med Ingvild da hunden hennes, Kajakk, gjennomgikk en større operasjon hos oss, etterfulgt av hyppige besøk for fysioterapi i etterkant. Etter dette har vi ikke klart å gi slipp på Ingvild og hun jobbet først hos oss en periode som praktikant i 2013 før hun ble fast ansatt året etter. Ingvild ble våren 2015 ferdig med en utdannelse som dyrlegesekretær. I tillegg til at hun ofte er å treffe i resepsjonen har Ingvild også en del administrative oppgaver. Hun er dessuten ansvarlig for butikken vår og alt av bestillinger, i tillegg til en del renhold.

 Anita Teigen - klinikkassistent

Anita jobbet hos oss en periode i 2012 og har i tillegg mange års erfaring som klinikkassistent fra annnen klinikk. Hun har også drevet eget hundepensjonat. Vi er veldig glade for at Anita nå er tilbake hos oss. Med mange års erfaring er hun en rutinert assistent og hjelper til med det meste av arbeidsoppgaver på klinikken. Hun er alltid blid og har stor omsorg for våre firbeinte pasienter. Hjemme har Anita en katt, en chihuahua, en engelsk setter og en pointer. Hun har drevet aktivt med hund i mange år og har også erfaring som oppdretter.

Line Kristin Dahlstrøen - klinikkassistent

Line har jobbet hos oss siden sommeren 2016. Hun jobber som assistent to ettermiddager i uka, i tillegg til at hun stiller opp som ekstrahjelp i ferier. Line har studert husdyrvelferd på HiNT på Steinkjer og har planer om å ta utdannelse som dyrepleier.