Telefon: 72 60 60 50
Mandag - Fredag: 8:00 - 16:00
Drop-in, Mandag og Torsdag: 16:00 - 18:00
Kun butikk, Tirsdag og Onsdag: 16:00 - 18:00
Veterinærvakt

Sanne Iselin Mellembakken

Sanne begynte hos oss i et vikariat i juni 2017. Hun har sin veterinærutdannelse fra Universitetet i Nordland og University of Veterinary Medicine i Kosice, Slovakia. Sanne er veldig blid og imøtekommende og har et godt håndlag med dyr, i tillegg til at hun er faglig dyktig. Hun gjør alltid sitt beste for at både to og firbeinte skal få den beste service og behandling.

Andrea Bodd Jenssen

Andrea ble uteksaminert fra Szent Istvan University i Budapest i 2013. Hun har tidligere jobbet ved flere forskjellige klinikker, blant annet Trøndelag dyreklinikk, og har opparbeidet seg variert erfaring innen smådyrpraksis. Andrea begynte hos oss i august 2015. Andrea er en engasjert veterinær som hele tiden er opptatt av å holde seg faglig oppdatert. Hun bruker god tid på hver enkelt pasient og legger stor vekt på å få en god dialog med eier for få en så optimal oppfølging som mulig. Andrea er spesielt interessert i indremedisin og tar for tiden en del etterutdanning innenfor dette feltet. Hjemme har Andrea en Portugisisk Vannhund aom heter Wilma.

Andrea har avtale med NKK om røntgen for HD og AD.

Les mer: Andrea Bodd Jenssen

Solveig S. Aaknes

Veterinær

Solveig ble uteksaminert fra Norges veterinærhøgskole i 2011. Etter endt utdannelse jobbet hun ved Strinda Smådyrklinikk før hun begynte ved Sveberg Dyrehospital i januar 2013. Solveig er en allsidig veterinær med bred poliklinisk erfaring. I tillegg er hun spesielt interessert i reproduksjon, obstetrikk og tenner og har etterutdanning innenfor begge disse feltene. Hun er imøtekommende og engasjert i arbeidet sitt og sørger for at både eiere og pasienter føler seg trygge og godt ivaretatt. Solveig er lidenskapelig opptatt av hundetrening og jobber også en del som instruktør. Hjemme har hun fem korthårete vostehhunder, driver oppdrett og sitter i avlsrådet i vorstehhundklubben. Solveig er ivrig jeger og konkurrerer med hundene på jaktprøver, apportprøver, utstilling, lydighet og rallylydighet.

Solveig har avtale med NKK om røntgen for HD og AD.

Les mer: Solveig S. Aaknes

Nicholas Morgan

Veterinær, daglig leder og faglig ansvarlig

Nicholas ble uteksaminert fra Norges veterinærhøgkole i 2006. Etter endt utdannelse jobbet han flere år ved Kristiansand dyreklinikk før han startet Sveberg Dyrehospital sammen med Sunniva i 2011. Hovedinteresseområder er kirurgi, halthetsutredninger, sportsmedisin og bildediagnostikk. Innenfor kirurgi utfører han det aller meste fra bløtvevskirurgi til avansert ledd-, bein- og ryggkirurgi. I 2015 ble Nicholas ferdig med etterutdanning i veterinær kiropraktikk ved "International Academy of Veterinary Chiropractic" (IAVC) i Sittensen, Tyskland. I tillegg til sine spesialfelt har Nicholas gjennom mange år opparbeidet seg bred poliklinisk erfaring. Nicholas er ekstremt nøye og opptatt av å gjøre en god jobb og du kan være trygg på at ditt dyr får den beste behandling uavhengig av art, rase og problem.

Nicholas har avtale med NKK om røntgen for HD, AD, spondylose og kneleddsartrose hos boxer og røntgenundersøkelse av ryggsøylen hos dachshunder, samt avtale med NKK om undersøkelse for patellaluksasjon. Han er dessuten en av få veterinærer i Norge som er sertifisert til å utføre PennHIP undersøkelser av hofteledd.

Nicholas sitter i veterinærkomiteen i Norges hundekjørerforbund, er medlem i "International Sled Dog Veterinary Medical Association" (ISDVMA) og har vært løpsveterinær i alle hundekjøringsgrener; langdistanse, mellomdistanse, sprint, nordisk og barmark. Han er i tillegg ivrig hundekjører selv og trener og konkurrerer med sine vorsteh i nordisk stil og barmark hundekjøring.

Les mer: Nicholas Morgan