Telefon: 72 60 60 50
Mandag - Fredag: 8:00 - 16:00
Drop-in, Mandag og Torsdag: 16:00 - 18:00
Kun butikk, Tirsdag og Onsdag: 16:00 - 18:00
Veterinærvakt

Marianne Wikdahl

Marianne har en Bachelor of Science (Hons) i Veterinary Nursing og Practice Administration fra University of Bristol i 2011. Under studiet hadde hun praksis på Langford Veterinary Services som er det største henvisnings hospitalet i Sør-Vest England. Her fikk hun variert arbeidserfaring innen de fleste arbeidsområder som dyrepleier. Fra 2012 og frem til Marianne begynte hos oss i 2017 jobbet hun på Calgary North Veterinary Hospital & Emergency Services i Canada. Her fikk hun meget god erfaring innenfor akuttmedisin, anestesi, smertebehandling, intensivbehandling, prøvetaking og laboratoriearbeid, samt pleie av inneliggende pasienter både ved kirurgisk og medisinsk avdeling. Hun jobbet også mye med eksotiske dyr og har derfor bred erfaring med behandling av både kanin, gnager, fugl, reptiler og amfibier. Vi er veldig glade for å ha en dyrepleier med så bred erfaring med i teamet vårt

Hjemme har Marianne kaninen Lilo som er meget aktiv på instagram under navnet "lilobinkypants".

Les mer: Marianne Wikdahl

Hanne Cecilie Fiskå

Hanne fullførte dyrepleierstudiet ved Hansenberg i Danmark i oktober 2010. Siden 2006 og frem til hun begynte hos oss i februar 2013 jobbet hun på dyreklinikk i Bergen. Hanne er en erfaren allrounder innen de fleste områder på klinikken og er spesielt interessert i anestesiovervåkning og smertebehandling i tillegg til pleie og assistanse av operasjonspasienter. Mye av etterutdanningen hennes er innenfor disse feltene og hun har blant annet fullført SEVUs kursserie innenfor anestesi og analgesi (smertebehandling). I tillegg til å jobbe i klnikken er Hanne ledende dyrepleier ved klinikken og har en del faglig og administrativt ansvar, samt personal ansvar

Hjemme har hanne Staffordshire Bull Terrier-tispen Mali og bruker det meste av fritiden sin på hund og friluft.

Les mer: Hanne Cecilie Fiskå

Sunniva Morgan

Sunniva ble uteksaminert fra Norges veterinærhøgskole våren 2006. Etter endt utdannelse jobbet hun i flere år ved Kristiansand dyreklnikk før hun startet Sveberg Dyrehospital sammen med Nicholas i 2011. Sunniva har allsidig erfaring innen de fleste arbeidsområder som dyrepleier og har tidligere jobbet mye med anestesi, røntgen og inneliggende pasienter. Rehabilitering og fysioterapi (spesielt manuell terapi), fysisk trening av hund, skadeforebygging og sportsmedisin er hennes hovedinteresser og hun har omfattende etterutdanning og over 10 års erfaring innenfor feltet. I tillegg til all etterutdanning innenfor fysioterapi har Sunniva omfattende etterutdanning også innenfor smertebehandling og medisinsk akupunktur. Som den eneste i Norge innhar hun tittelen "Certified Veterinary Pain Practitoner (CVPP)" via International Veterinary Academy of Pain Management (IVAPM) og "Nurses Certificate in Western Veterinary Acupuncture and Chronic Pain Management (NCertWVA &CPM)" via European School of Veterinary Postgraduate Studies (ESVPS).

Sunniva har hatt mange forskjellige dyr oppigjennom årene; alt fra hest til vandrendepinner. Nå har hun to vorstehre og mye av fritiden går med til hundekjøring, turer og trening av hundene. Sunniva har bloggen og facebooksiden "Sprek Hund" hvor hun skriver om aktive hunder, fysisk trening av hund, skadeforebygging og rehabilitering. Hun har også et nyhetsbrev som omhandler samme tema, og som kommer ut 4 ganger i året. Ønsker du å motta nyhetsbrevet kan du sende klinikken en mail.

Sunniva er medlem av Norsk dyrepleier- og assistentforening (NDAF), Norsk Forening for Universitetsutdannede Rehabiliteringsterapeuter for Dyr (NFURD), International Association for Veterinary Rehabilitation and Physical Therapy (IAVRPT) og International Veterinary Academy of Pain Management (IVAPM). Sunniva har tidligere sittet flere år i kurskomiteen i NDAF og har den siste tiden vært sentral i dannelsen av NFURD hvor hun nå sitter i kurskomiteen.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Les mer: Sunniva Morgan